2010.03.14. 22:14
Gőzpároló
A mai konyha jellemző főzőkészülékei. Működésükre jellemző, hogy az ételek főzése nem bő vízben történik, hanem erre a célra, a készüléken belül, ivóvízből termelt gőz áramlik az étel felületére, ami ott lecsapódik, és közben hatalmas hőt ad át az ételnek. Ennek a folyamatnak köszönhetően a főzési idő lecsökken, az ételek tápértéke nagyrészt megmarad, az elkészült ételek küllemre és ízüket tekintve is jobbak lesznek. Rendezvényeken a hűtve kiszállított ételek felmelegítésére használják.
Szólj hozzá!
Címkék: catering gőzpároló
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Hozzászólások