2005-ben a Ferrari azzal kereste meg az olasz Schulze Pollmann zongoragyárat, hogy egy különleges együttműködés keretében alkossanak meg egy, a ferrari egyik szériájával azonos színű, tűzpiros zongorát. A cél az volt, hogy a hangszer nem csak külsejében, hanem teljes kivitelében és belső színvilágában is az autót idézze. Az együttműködéssel az olasz kézművesipar kimagasló minőségét kívánták reprezentálni.

Szakértők megfeszített együttműködésére volt szükség ahhoz, hogy az eddig csak fém felületen látott rendkívüli kivitelű fényezést a fából készült hangszer felületén is megvalósítsák. Az eredmény meggyőző volt, ezért a Ferrari úgy döntött, hogy a zongota egy-egy példányát még a legtávolabbi szalonokban, így például Kaliforniában is kiállítják.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr981870949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása