Skyliner
Egyik személyes kedvencem az idei ProLight + Sound kiállításról ez a max. 32 méter átmérőjű, 750 nm-es területet lefedő, 12 méter magas, egyedülálló, látványos kör alakú, oldalfalak nélküli mobil fedés. Nagy létszámú látogatót képes mevédeni az esőtől és a közvetlen napsütéstől, miközben maga a hatalmas fehér felület számos kreatív dekorációs világítási és vetítéstechnikai megoldásra inspirál. Létezik víztiszta transzparens fólia is, amely szinte észrevehetetlen védelmet nyújt. Soha nem tapasztalt érzés az oldalfalak nélküli szellős, tág térben tartózkodni, kellemes védettség és a biztonságtudatban. Az alumínium hídszerkezet a tető saját súlyán és a szélterhelésen felül kellő mennyiségű rendezvénytechnikai és dekorációs eszközt is képes hordani.

 

 

 

 

 

 

Magic Sky
Az előző rendszertől annyiban tér el, hogy ez a fedés lábak nélkül is felállítható, illetve üzemeltethető egy autódaru segítségével. Ebben az esetben ugyan a technika rögzítésére nem alkalmas, de egy 700 nm-es terület időjárás elleni védelmét soha nem látott módon tudja biztosítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr21870397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AVadvice 2010.04.01. 08:37:19

Tetszik, most már a fizetőképes keresletet kellene feltalálni hozzá Magyarországon, vagy túllépni a válságon.

bakci 2010.04.23. 11:54:13

Tudtok valamit az áráról?
süti beállítások módosítása