Nyakunkon a nyári szabadtéri rendezvények, a vidámparki szórakoztatással foglalkozó alvállalkozók évről-évre előállnak valami újdonsággal, igaz, erre a játékra itthon valószínűleg még várnunk kell. Amikor szimulátorra gondolunk, egy imitált vezetőfülke és egy (bot)kormány jut eszünkbe. Ez a repülő szimulátor jóformán semmiben sem hasonlít az elődökhöz.

A felhasználót a lebegés illúziójának érdekében egy kis autószerelő darura függesztik. Egy léghajtású hajóról leszerelt hatalmas ventillátor által keltett szél és a testre erősített szárnyak, légterelők nem csak a valósághű élmény fokozását, hanem némi tényleges emelkedést, súlyérzet csökkenést és manőverezési lehetőséget is biztosítanak. Az illúzió fokozásaként helyzetünket egy Nintendo Wiimote analizálja, miközben egy videószemüvegben a Google Earth Flight Simulator valós időben renderelt képe látható.

 

Bővebb információk a fejlesztő honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr582050412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása