Magyarország nyerte el a 2012-es Mini Morris Világtalálkozó szervezési jogát, az esemény helyszíne várhatóan Balatonfüred lesz.

A Mini Club Hungary a Magyar Turizmus Zrt. szakmai segítségével pályázott a találkozó 2012-es magyarországi megrendezésére. A Mini-kampány sikert aratott, ugyanis a május 20-23. között Németországban megrendezett világtalálkozón 89 márkaklub vezetője döntött úgy, hogy a magyar pályázatot támogatja Olaszországgal szemben - közölte az MT Zrt. az MTI-vel.

Az idei világtalálkozó résztvevői Balatont népszerűsítő szórólapot kaptak üdvözlő csomagjaikban, a magyar pálinkát benzintankból kóstolhatták meg és turisztikai információkat is kaphattak.

A Mini világtalálkozók 33 éves történetében másodszor fordul elő, hogy kelet-közép-európai ország rendezheti meg a háromnapos eseményt. Magyarország sikerét a 2009-es birminghami világtalálkozón alapozták meg: a legendás Mini eredeti gyára előtt megrendezett eseményen Magyarország-prezentációval, továbbá turisztikai információkkal, kiadványokkal és ajándéktárgyakkal népszerűsítette hazánkat a Mini Club Hungary és az MT Zrt.

MTI

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr582188817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása