Gyakorló rendezvényszervezőként és végzett informatikusként már évekkel ezelőtt kerestem olyan megoldást a rendezvényszervezés adminisztratív, monoton terheinek csökkentésére, amely egyúttal átláthatóvá teszi a folyamatokat és drasztikusan csökkenti a hibalehetőségeket. Egy hazai csapat végre előállt egy nemzetközi szinten is versenyképes, és valóban profi megoldással. Ez az Eventrix.

A manapság még mindig széles körben alkalmazott többszörös információkezelés (értsd: e-mailekben, excel és word fájlokban zajló munka) a kényelmi és hatékonysági hiányosságok mellett számtalan hibalehetőséget is magában rejt. Gondoljunk csak arra, hogy egy rendezvény kapcsán mondjuk az esemény dátumát, helyszínét -beleértve a saját dokumentumainkat és az alvállalkozók, partner részére küldött leveleket, szerződéseket is- legalább 30-40, de ennél esetenként jóval több különböző helyre írjuk le. Elég ha csak egy megrendelésben tévesztünk el egy időpontot, és máris sérül a rendezvény professzionális mátrixa, nem érkeznek meg időben -vagy legrosszabb esetben egyáltalán nem- például a székek. Az egyszeres adatkezeléssel, központi adatbázisból, online felületen zajló munkavégzés szinte beláthatatlan mennyiségű problémára jelent(het) megoldást, amit egy átlagos felhasználó elsőre fel sem tud mérni. Hölgyeim és uraim, a rendezvényszervezés módszertanának forradalma itt és most elkezdődött. Ismerkedjetek meg vele!

Világszerte egyre több ügynökség használ projektkezelő szoftvereket, sőt egyre inkább terjednek az event management-specifikus programok is. Ezekben -így az Eventrix-ben is- számtalan funkció, automatizált forgatókönyv és árajánlat készítés, megrendelés generálás, egy komplett pénzügyi valamint egy CRM modul is segíti a rendezvényszervezők munkáját. A vezetők számára pedig a projektekkel kapcsolatos információk azonnal és bárhonnan elérhetők. A szervezési fázis alatt is lekérhetők a projektek pénzügyi kimutatásai, és lehetőség nyílik a munkatársak leterheltségének és teljesítményének kontrollálására is.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr952481114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colossal rendezvénytechnika 2010.12.15. 17:13:01

Én sem értem, mert technikai cégeknek évek óta léteznek szoftverek, amiken olyan nagyon sokat nem kellett volna tuningolni, hogy alkalmasak legyenek komplexebb feladatok ellátására...
Easyjob forever! :)
süti beállítások módosítása