Az "Egy nap a városban" blog szerint az eredeti tervektől eltérő sufni-tuning módszerekkel gányolták össze a mindannyiunk által várt CET-et. Talán ennek (is) köszönhető, hogy a korábban ígért októberi, majd novemberi átadáshoz képest pillanatnyilag áprilisi nyitást ígér a CET-Event. Aki kicsit is ért a műszaki dolgokhoz, hallott már hőtágulásról, dilatációról, tudja mitől lesz feszültség egy üvegtáblában, annak most oka van arra, hogy lehervadjon a mosoly az ajkáról.

Idézet a blogból: "Csavarozott kapcsolatok helyett hegesztettek. Eltartott rögzítés helyett közvetlenül az acélszerkezetre szerelték az üvegtáblákat. Elcseszték a dilatációt. Minden összevissza van: a korlát olyan, amilyet a korlátos cég hozott, a terasztetőre a véghezvitt változtatások miatt béna V-oszlopok kerültek, rendezetlenül. Látszanak a takaróprofilok az üvegtáblák között, amik 2011-ben már borzasztóan elavultak. Rondák a gányolt köralakú takarótappancsok a táblák találkozásánál. Ad-hoc módon osztották fel az üvegtéglákat. Egyszerűen mindent leír a GÁNY szó, jó kis magyar házi barkács a Duna parton, amit a generál kiviteli tervek készítőjén kell számon kérni. Ha volt ilyen egyáltalán. Ha nem, akkor a megbízón."

http://varosban.blog.hu/2011/01/12/elcsesztek_a_cet_et

 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr102580544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása