marikpe 2011.01.24. 10:00

Ki a jobb?

Fesztivál- és rendezvényszervezők egyik állandó kérdése, hogy aktuálisan vajon melyik hazai zenekarok bizonyulnak a legvonzóbbak. Nos, a Pannónia Fesztivál szervezői megoldották a problémát, szavazógépük eredménytábláját számunkra is elérhetővé tették honlapjukon. Íme 2011 fesztiváljainak húzónevei, erő szerinti sorrendben. 

A listát a blogbejegyzés készítésekor a Tankcsapda, a Quimby és a 30Y vezeti, de a PAFE élmezőnyében található még a Kiscsillag, a Road, a Depresszió, a Blizard, az Alvin és a Mókusok, a Vad Fruttik, a Subscribe, az Irie Maffia és a Fish! is. A nagy öregek közül megtalálható a listán az Ossian, az EDDA, a Pokolgép, az Auróra, a Republik és a Lord is. Szintén a listán található, azonban veszített népszerűségéből az előző évek zászlóvivője a Csík Zenekar, és a sereghajtók közé került a mindig ugyanolyan profi, ám megújulni nem tudó Magna Cum Laude is. Jó látni a listán a Kormoránt, és kifejezetten örömteli a legjobb hangulatú bulikat produkáló Ocho Macho megjelenése is.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr482604560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása