Jártamban-keltemben egyre több kiváló rendezvényszervező szakembertől, barátaimtól hallom, hogy -hogy is fogalmazzak- sokkal rosszabbul élnek, mint néhány éve, és kacsintgatnak a külföldi munkavállalás irányába. Álladó megbízáshoz, álláshoz helyi kapcsolatok, tapasztalatok nélkül talán nehéz jutni, de itt egy lehetőség, amihez nem szükséges lokális ismeret, és kezdésnek talán jó lehet.

A London 2012 olimpia mondhatni már a küszöbön áll, és brit kollégáink ezekben a percekben kezdik el személyzettel feltölteni azt a több ezer munkavégzési pontot, amely szorosan a játékokhoz kapcsolódik. (Jómagam már dolgoztam olimpián, és biztosan állíthatom, hogy elképesztő mennyiségű munkavállalóra van szükség, és nem árt, ha a megfelelő pontokra releváns tapasztalattal bíró szakemberek kerülnek. Arról nem is beszélve, hogy egy életre szóló élményt jelent a világ legnagyobb léptékű rendezvényszervezési vállalkozásában részt vállalni. Ezt egyszer látni kell! Feel the olympic spirit! :) )

Az egyik alvállalkozó cégnél jelenleg 2012 július 16-tól augusztus 13-ig tartó időszakra, munkaszüneti napok nélkül, folyamatos munkavégzésre keresnek szakembereket. A felhívás szerint hotel managereket, bankett managereket, logisztikai-, ügyfélkapcsolati-, lounge-, adatbázis-, merchandising-, és jegykezelési managerek jelentkezését várják. Akit érdekel a lehetőség, angol nyelvű önéletrajzzal és kísérőlevéllel jelentkezhet a marionr [hernyó] sportsmark.com címen Marion Rollier-nél.

Érdemes böngészni a neten egyéb lehetőségek után is, hiszen a Live Nation és a LOCOG (szervező bizottság) mellett a kisvállalkozások, szállodák, rendezvényhelyszínek, bárok, rendezvényszervező és kommunikációs ügynökségek, de még informatikai cégek és a közlekedési vállalatok is elő-elő állnak már jövő évi ajánlataikkal. A LOCOG hivatalos állásportálja ezen a címen érhető el.

Sok sikert! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr352807804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erexkiss 2011.05.30. 13:11:10

Szia!

Tamasztalatomat megosztandó, jelentkeztem a LOCOG honlapján, és meg kell hogy mondjam, temérdek álláslehetőség van, nagyon sok féle területen. Mivel a szakmám alapján kevés olyan pozíció volt ahol ne éreztem volna magabiztosan magam, ellenben kevés helyről jeleztek vissza. Gondolom ha Mo-n ca. 500-as túljelentkezés van egy álláshirdetésre, a londoni olimpián szerintem ennek a sokszorosa.
Bárki aki erre az útra terelődik, sok sikert hozzá!
süti beállítások módosítása