Nincs két hete, hogy a rendezvényszakma birtokba vehette a SYMA konferenciaközpont termeit, máris egy újabb helyszínlehetőséggel bővült a rendezvény- és konferenciaszervezők palettája. Nem is akármilyennel.

A Larus 500 főt befogadni képes terme hangszigetelő mobil falakkal 3 részre osztható. Tervezésekor a tulajdonosi átfedésnek köszönhetően mindvégig a Confhotel gyakorlott rendezvényes szakemberei segítették a munkát, így például a belmagasság, az oszthatóság és a funkciók, az ajtók méretei mind átgondoltan, szakmai érvek alapján kerültek kialakításra. A termek természetes megvilágítása és sötétíthetősége, a közvetlenül elérhető szabad téri dohányzó és a praktikus szervízfolyosó csak néhány példa, de mindemellett akár személyautó bevitelére is lehetőség nyílik a terembe. További előny, hogy nagyobb rendezvények, konferenciák kiszolgálása a frissen felújított, szomszédos MOM - Gesztenyéskerttel közösen is megoldható, ahol szintén a Larus biztosíthatja a rendezvények vendéglátását.

Az étteremként is funkcionáló létesítmény konyhájáért és a vendéglátásért Buday Péter chef felel, vezetője Kozma Kálmán. A Larus kiváló adottságai, remek kivitelezése és profi személyzete mellett a hosszú távú működtetés egyik rendkívül fontos eleme, hogy a tulajdonosok összefogásának köszönhetően a beruházást hitelfelvétel nélkül sikerült megvalósítani. 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr62903856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spotty 2011.05.16. 17:37:00

Szép lett a hely. Jövő héten itt lesz az Enter!Digital konferencia: www.facebook.com/enterdigital

lüke 2011.05.17. 07:15:10

Matyi megépítette, a MOM odaadta az önkormányzatnak
most privatizálták, hmmmmm
de szép lett

marikpe · http://www.facebook.com/marikpeter 2011.05.17. 08:12:01

Nem privatizálták, 15 évre kiadták egy olyan üzemeltetőnek, aki ért is hozzá. Nézz utána a Larus Events honlapján!
süti beállítások módosítása