Válság ide vagy oda, de szerintem van olyan helyzet, amikor inkább nem adunk ajánlatot egy megkeresésre. Az alábbi "brief"-et módosítás nélkül olvashatjátok. 

"Mikulás Bál alkalmából ......... Önkormányzata a dolgozóinak táncos mulatságot és csapatépítő játékot szervez. Arra gondoltam, hogy vacsora után, amit kényelmesen a szépen megterített asztaloknál fogyasztanak el a vendégek, egy meghökkentő esemény zavarná meg, ünnepi kélyes nyugalmukat.  Mondjuk, túszul ejtenék a polgármestert vagy egy másik közkedvelt személyt. A határozott játékvezető, aki inkognitóban van, feladatot ad a vendékegnek a túsz kiszabadítása érdekében. Esetleg a rablóval is lehetne tartani walkie-talkie-in a kapcsolatot stb..."

Tegye fel a kezét, aki rezzenéstelen arccal, komolyan tud foglalkozni egy ilyen ajánlatkéréssel!

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr633350309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása