Az InterContinental Budapest teljesen megszépült konferencia szinttel igyekszik tovább fokozni vendégei elégedettségét. A rekord idő alatt lezajlott felújítási projekt keretén belül a szálloda új bankett bútorokat vásárolt, lecserélte a padlószőnyeget és modernizálta világítási rendszerét. A felfrissült belső építészeti megoldások követik a 2008-2009-es felújítás stílusát, amely a szobákat, a Club Lounge-t és a Spa részleget jellemzi.

A munkálatok során felhasználásra kerülő anyagok színvilága visszafogott és letisztult, de egyben elegáns és egyedi is. A „rejtett” mennyezeti megvilágítást LED égők szolgáltatják, amelyek nem csupán környezetbarátabbak a hagyományos halogén izzókhoz képest, de színük is szabadon változtatható. Ezzel a technikai megoldással a terem megvilágítása könnyen a rendezvény hangulatához igazítható.

Az InterContinental Budapest szálloda számos nívós eseménynek volt már a házigazdája. A szálloda első emeletén összesen 12 terem található, melyek természetes megvilágítással és a legmodernebb audio-vizuális berendezésekkel rendelkeznek.

Forrás: Turizmus Online

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr844164819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása