Tegnap Belgiumban ismét tarolt a vihar egy zenei fesztiválon, ahol számos installáció dőlt az emberek közé, több ember halálát okozva.

Alig néhány hete történt Ottawában, hogy a viharos erejű szélben összedőlt egy szabadtéri színpad, majd néhány nappal ezelőtt az Indiana State Fair hatalmas fedése dőlt a tömegbe. A kettő közötti különbség nagyjából annyi, hogy a szerkezet Kanadában a backstage irányába, míg az Egyesült Államokban sajnálatos módon a közönség felé dőlt, így itt sajnos halálos áldozatok is voltak.

A sorozatnak ezzel sajnos nincs vége. A vihar ezúttal a 150 000 résztvevővel zajló egyik legnagyobb európai zenei fesztivál, a belga Pukkelpop helyszínét tarolta le rögtön a rendezvény első napján, összedöntve számos installációt és rendezvénysátrat, illetve egy ledfal is a vendégek közé dőlt. A halálos áldozatok száma itt 6 fő, a fesztivált a szervezők az éjszakai egyeztetések után ma reggelre végül bezárták. A fellépők között a Ting Tings, Eminem, a Foo Fighters, Skunk Anansie, Thirty Seconds to Mars, a Kasabian és az Offspring is szerepelt (volna). 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr533164607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása