Olyan, a vendégek szórakoztatását, edukálását, vagy fejlesztését célzó, általában személyes élményt adó programokat sorolunk ide, melyek a rendezvény időtartama alatt, azzal párhuzamosan, vagy annak részeként vehetők igénybe.

Vannak kifejezetten gyermek, hölgy illetve úr programok, valamint vannak egészséget megőrző, személyiségfejlesztő, ezoterikus, edukációs és ezeket egyesítő programok

Kiegészítő program szinte bármely esemény mellett futhat, a sajtótájékoztatótól a bálokon át a családi napokig, a konferenciákig. Használatukkal számos üzenetet sugallhatunk a vendégek részére, alátámaszthatjuk, megmegerősíthetjük segítségükkel a rendezvény apropóját. Praktikus előnyük, hogy térben és időben kiszélesítik a rendezvényt, a vendégek mozgásterének, tartózkodási idejének befolyásolásában kiemelkedő szerepük van.

A legnépszerűbb gyermek kiegészítő program például a kézműves foglalkozás, játszóház.
A legnépszerűbb úr-program például a casino, vagy a szivar-sarok.
A legnépszerűbb hölgy-program például a smink tanácsadás, a hennafestés.
A legnépszerűbb személyiségfejlesztő programok például a mini tréningek, vagy a grafológiai elemzés.
A legnépszerűbb ezoterikus programok például a jósda, az asztrológia, a számmisztikai elemzés.
A legnépszerűbb edukációs programok például a különféle logikai játékok, mini workshopok.
A legnépszerűbb egészségvédő programok például a különféle állapotfelmérések, masszázsok.

Újabban egyre gyakoribb igény, hogy ÜZLETI jellegű tanácsadói programokkal is jelen legyenek az eseményeken. (Coaching, pszichológiai tanácsadás, tárgyalástechnikai tanácsadás, tesztek, stb..)

Kiegészítő program lehet promóciós célú is. Ez esetben a termék, vagy szolgáltatás üzenetét egy kiegészítő program segítségével viszik át rendezvény résztvevőinek. (Például a személyes parfüm készítése egy illat termék kapcsán, színjósda alapján körömlakk választása, szív egészségét védő termék esetén szakértői workshopok a témáról, stb…)

A kiegészítő programokról általában elmondható, hogy viszonylag alacsony hely- és költségigényűek és színesebbé teszik az eseményünket. Kreatívan alkalmazva ezeket akár az egész programívet megadhatjuk, illetve témarendezvények esetén jóformán elengedhetetlen ezek alkalmazása.

www.megjosoljuk.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr731842343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása