2010.03.23. 12:50
muddler
Törőfa. Koktélok készítésénél, a koktélba kerülő gyümölcsök, fűszernövények, fűszerek levének, aromáinak a pohár aljában történő kipréselésére szolgáló fa (vagy műanyag) rúd.
Négy közismert koktél készítésénél egészen biztosan szükség van törőfa használatára, így a Whiskey alapú Old-Fashioned, a fehér rumra épülő Mojito, de a Mint Julep vagy a Caipirinha esetén is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Hozzászólások