Holnap nyitja meg kapuit Frankfurtban a világ legnagyobb hang-, fény- és rendezvénytechnikai szakkiállítása, a ProLight + Sound 2010. A rendezvényen az újdonságok mellett bemutatásra kerül a rendezvénytechnikai szakma szinte teljes termék- és szolgáltatásválasztéka. Az újdonságokról, érdekességekről a következő két napban egyenesen a helyszínről számolok majd be.

A tavalyi ProLight + Sound kiállításon közel 35 000 szakmai látogató vett részt a hang- és stúdiótechnika, a fénytechnika, a rendezvény- és koncertszervezés területéről, ahol 42 ország 850 kiállítója mutatta be termékeit Frankfurtban. Immáron hagyományosan a kiállítással egy időben és egy helyen kerül megrendezésre a 25 éves múltra visszatekintő Musikmesse, a világ legnagyobb hangszer és zenei szakkiállítása. Ennek keretein belül tavaly 47 ország 1 541 kiállítója 78 500 látogatót vonzott. Így elmondható, hogy a következő négy nap alatt több mint 100 000 zenész, technikai szakember és rendezvényszervező látogat majd el Frankfurtba.

ProLight + Sound honlap
Musikmesse honlap

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr341862530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása