Korábban már szerepelt itt néhány sor az opciós foglalások piaci gyakorlatáról. Számomra érthetetlen, hogy egy nagy múltú, hagyományosan évről-évre ugyanazon a helyszínen megrendezésre kerülő rendezvény hogyan kerülhetett ilyen helyzetbe. A rendezvényt beharangozó kampány javában zajlik, így különösen furcsa, hogy a kapitális problémára miért csak közvetlenül a rendezvény előtt derült fény.

(Idő közben kiderült a turpisság: a Club Tihany mondta vissza a foglalást. Csermely perre viszi az ügyet.)

A Generál Média egyik cégcsoportja foglalta le a Club Tihanyt a Média Hungary előtt. A kiadó sajátos alkut ajánlott Csermely Ákosnak. A Média Hungary jogi képviselője egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Levélben tudatta a Generál Média, hogy egyik cégcsoportjuk foglalta le a Média Hungary dátumára a Club Tihanyt egy ingatlanszakmai rendezvényre, ami miatt a médiapiaci találkozónak hat nappal a kezdés előtt Balatonfüredre kellett költöznie.

A kiadó a levélben felajánlja, hogy teljesen ingyen átengedik az általuk „lefoglalt és leelőlegezett” Club Tihanyt, és arra kérik Csermely Ákost, a Média Hungary vezetőjét, hogy fogadja el „mert a szakma képviselőinek csúcstalálkozójához hagyományosan hozzátartozott az egész napos, és esti kötetlen, de közös kikapcsolódás, ami a módosított helyszínen kivitelezhetetlen.”

A Generál Média feltételül azt szabja, hogy „a szervező Csermely Ákos Úr a becsült közel 100 millió forintos nyereségének 1 százalékát ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának.” Amennyiben a szervező nem él a kiadó ajánlatával, úgy azt írják, hogy cégük „nagy szeretettel és tisztelettel, a szokott időben, helyen és módon várja a résztvevőket saját médiarendezvényén, mindezt ingyen.”

Forrás: Kreativ.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr712000202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása