Tegnap lépett életbe a II. kerületi Önkormányzat képviselő-testületének rendelete, amely kimondja, hogy a jövőben a kerületben található vendéglátó tevékenységet végző gazdálkodó szervezetek este 11 óra után nem tarthatnak nyitva kerthelyiséget, és nem tarthatnak szabadtéri rendezvényeket. Ez alól kivételt képez augusztus 20-a és december 31-e, valamint a Polgármester engedélye alapján vendéglátó egységenként évente további 5 alkalommal lehet ettől eltérni. A rendelet nem vonatkozik a szállodák és panziók teraszaira.

A rendelet teljes szövege itt olvasható.

A rendelet által érintett nagyobb egységek között található a Millenáris Park, Remiz, Margitkert, Bertram Ház, Jam Pub, Lugas, Menta Terasz, Náncsi Néni, Pasarét Club, Szépvölgyi, Pénzügyőr pálya, Villa Neo, Sunny Corner, Pálvölgyi Kőfejtő, IBS, vagy a Rózsekert Bécsi Kávézójának kertje. A rendelet továbbra is lehetőséget ad éjszakába nyúló szabadtéri rendezvényekre a Novotel Congressben, vagy az ECE-ben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr192223266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása