"-Na srácok, az van, hogy idén is lesz ez a szilveszteri bulink az Oktogonon. A Blikk is csinál valamit a belvárosban, ők 3 nagy ledfalat, hat lábas fedést, színpadfűtést, élő kameraképet, élő zenekarokat meg vagy 6 playback műsort tolnak, lesznek Mirigyék, Lola, SP, Bikini, egy rakás Toifor konténer és mobilbudi, tűzijáték, ilyenek. Nekünk ennyi pénzünk nincs, de mivel mégiscsak mi vagyunk a magyar zenecsatorna, nem éghetünk le, ráadásul egy egy hetes médiakampányt is toltak már mögé. Meg kell csinálnunk, nincs mese. Ötleteket kérek, mivel lehetne valahogy olcsóbbá tenni!
- Ne legyen színpadfedés! Úgysem fog esni... Minek az.
- Elég egy kis színpad is, pár négyzetméter bőven sok. Mondjuk tizenkettő az elég olcsó, Sanyiéknak van is annyi 'asszem.
- Láttam a Tesco-ban ezerkettőért ilyen 500 wattos kerti reflektorokat, olyan van fateroméknál a garázslehajtón meg a nyárikonyhánál, na abból kettőt kiteszünk és ennyi. Látnak így is, nem?
- A haveromék tudnak barterba' akkora hangfalakat hozni, hogy leszakad tőle a vakolat. Legyen *** hangos, remegjen a bele mindenkinek a gettától oszt jónapot. Szól a cucc mint állat, ez a lényeg.
- OK, eddig jó, de honnan szerezzünk fellépőket? A műsorvezetést megoldja Zola, munkakörileg kiküldjük, benne van a fixben, meg valami VJ csajt is odaállítunk. De ki fog énekelni?
-  Senki! Felesleges. Ezeknek? Nyomjunk inkább videoklipeket egy projival, osszunk ki a tömegben pár URH mikrofont, lesz éppen elég részeg és homie aki boldogan üvöltözik, meg ezek az aranycipősök a nyolcból tutira fejből nyomják az SP-t. Sőt, a rijannát is elvakerják, ahol nincs meg a verze, ott meg sikítoznak mint tavaly, meg üvöltik hogy bujék. Ha mégsem, majd Zoláék kitalálnak valami tombolát vagy táncversenyt. Meglesz ez.
- Zsír. Adjatok egy számológépet!"

 

Ehhez képest a világ más nagyvárosai így ünnepeltek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr772551376

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József – SZILVESZTEREZŐK 2011.01.01. 10:36:17

A lépcsőház kürtőjében most nem sült hús szaga árad felfelé, hanem hangosra feltekert rock and roll. Visszafordulok, hogy magamba tömjek egy kis paprikás csirkét, mert különben nem fogom bírni az éjszakát. Papírtrombita bőg, mint a végítélet harsonája....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaboor26 2011.01.01. 18:15:53

Én ott voltam az Oktogonos bulin, szerintem ez nem képzelt brainstorming:)
süti beállítások módosítása