Fogas, gyöngytyúkleves, borjúnyak, túrótorta és a Balaton borrégió három borvidékének borai kerültek terítékre az uniós sportminiszterek tegnapi gálavacsoráján a Parlament Vadásztermében. A vendégek száma az átlagosnál valamivel kevesebb, alig több mint százhúsz fő volt. A borok, ahogy az előző néhány vacsoránál is, a Balaton borrégióból érkeztek. (Érdekességként az elnökség hivatalos borlistája itt található.)

A Balaton borrégióból ezúttal a Nagy-Somló, a Balatonfüred-Csopak és a Balaton-felvidék borrégiók boraihoz készültek az ételek, melyek megkomponálásánál továbbra is szempont volt, hogy az évszakra és a borrégióra jellemző hazai alapanyagokból készüljenek.

A vacsora ételsorának részletes bemutatása megtalálható az eu2011.hu-n

Február 24-én pedig az Európai Unió védelmi miniszterei tanácskoznak Magyarországon, az indexvideó a próbafőzésen járt a Protokoll Event konyhájában és a Parlament Vadász-termében.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr962687999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása