2011.02.24. 17:58
Sportminiszterek vacsorája - eu2011.hu
Fogas, gyöngytyúkleves, borjúnyak, túrótorta és a Balaton borrégió három borvidékének borai kerültek terítékre az uniós sportminiszterek tegnapi gálavacsoráján a Parlament Vadásztermében. A vendégek száma az átlagosnál valamivel kevesebb, alig több mint százhúsz fő volt. A borok, ahogy az előző néhány vacsoránál is, a Balaton borrégióból érkeztek. (Érdekességként az elnökség hivatalos borlistája itt található.)
A Balaton borrégióból ezúttal a Nagy-Somló, a Balatonfüred-Csopak és a Balaton-felvidék borrégiók boraihoz készültek az ételek, melyek megkomponálásánál továbbra is szempont volt, hogy az évszakra és a borrégióra jellemző hazai alapanyagokból készüljenek.
A vacsora ételsorának részletes bemutatása megtalálható az eu2011.hu-n
Február 24-én pedig az Európai Unió védelmi miniszterei tanácskoznak Magyarországon, az indexvideó a próbafőzésen járt a Protokoll Event konyhájában és a Parlament Vadász-termében.
Szólj hozzá!
Címkék: eu catering protokoll eu2011
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Hozzászólások