Falunapok márpedig mindenhol vannak, legfeljebb nem sört, pörköltet és virslit, hanem fish-and-chips-et, hamburgert és koktélokat árulnak, a gyerekek pónilovaglás helyett szörfözni vagy wakeboard-ozni tanulnak, a helyi lakodalmas zenész helyett pedig egy cowboy-kalapos country énekessel vagy egy indie bandával dalol együtt a környék apraja-nagyja. A buli 3 napon át 15 színpadon zajlik hetvenezer érdeklődő előtt, és a szervezők tízezer ajándékcsomagot állítanak össze a szponzorok szóróajándékaival. Minden más ugyanaz, mint nálunk.

Idén is korán kezdik a nyarat az USA-ban, hiszen mint minden évben, most is májusban rendezik meg a 3 napos Seaside Music Festival-t New Jersey egyik tengerparti negyedében. A családias hangulatú esemény leginkább egy nagyra sikerült falunapként értékelhető, hiszen a környékbeli családokat első sorban helyi zenekarok és előadóművészek szórakoztatják. A fesztivál mintegy 120 élő koncertje céllövöldék és hullámvasutak között, a tengerparti szórakoztatónegyed bárjaiban és az óceánparton felállított szabadtéri színpadon kerülnek lebonyolításra. A rendezvény teljes egészében ingyenesen látogatható. A széles zenei kínálat mellé a fesztivál minden korosztály részére kiegészítő programok és árusok hosszú sorát kínálja. Az elmúlt évekhez hasonlóan lesz autóbemutató, szörfszervíz, folyamatosan üzemel a vidámpark, és természetesen itt is elmaradhatatlan fő attrakció az esti tűzijáték. A fesztivál érdekessége a zenészek, zenekarok részére szervezett zártkörű "networking" buli. 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr252672054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása