A hazai fesztiválok látványban sajnos messze elmaradnak egyes külföldi társaiktól, pedig az ötletes és látványos megoldások nem biztos hogy jelentős költséget jelentenek. Egy példa Londonból, Etienne de Crecy DJ szettje layher kockákon, építési hálóval és videomappinggel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr212927952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colossal rendezvénytechnika 2011.05.25. 10:13:27

Az olcsóval azért vitába szállnék, ehhez drága Layher állványzat, nem kis fényerejű projektorok, komoly tudású médiaszerverek és drágán dolgozó animációgyártók kellenek, de a látvány vitathatatlanul gizda! :)

marikpe · http://www.facebook.com/marikpeter 2011.05.25. 10:17:52

Nézd meg a szövegbe belinkelt videót a Tomorrowland-ről, ahhoz képest nagyságrendekkel olcsóbb. Az itthoni fesztiválokon a DJ leteszi a DJ pultot a színpad közepére, jó esetben kerül a pult elé 3 nm ledrács, és ennyi. Gondolj bármelyik fesztiválra, ahol DJ lép fel: nem lenne illendő legalább ennyit adni a közönségnek?
süti beállítások módosítása