A frankfurti Musikmesse 2010 és a Prolight & Sound kiállításokon bebizonyosodott, hogy a rendezvénytechnikai és a hangszerszakma a válság következtében stagnáló pályára kényszerült. A drága, vagy csak elégséges minőségű termékeket produkáló cégek piacán erős a lemorzsolódás, ami hosszú távon minden bizonnyal jótékony hatással lesz majd, de ezt ki kell várni. Igazán átütő újdonsággal nem találkoztunk, de szokás szerint idén is akadt néhány olyan érdekesség, amitől tátva maradt a szánk. A kérdés már csak az, hogy egyáltalán számíthatunk-e ezen termékek megjelenésével a hazai piacon, és ha igen, mikor.

Az egyik ezek közül a Da FAct Karlax nevű vezeték nélküli kontrollere. Ez az eszköz olyan sok mindenre alkalmas, hogy tulajdonképpen semmire sem jó. Bármilyen digitálisan vezérelhető hangszer, szintetizátor, effekt, sampler, hang-vagy video bejátszó egység, sőt akár mozgató motorok vagy fényeffektek, robotlámpák vezérlése is ráköthető. Hazai viszonyok között a közel 1M forintos vételár elgondolkotató, hiszen azonos tudású asztali, tehát nem a performer kezébe szánt vezérlők lényegesen alacsonyabb áron hozzáférhetők.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr511870913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása