Nyáresti koktélozásra hívta a Confhotel Csoport múlt héten hétfőn partnereit, hogy egy kellemes ital és néhány finom falat mellett mutassa be a nyár elején megnyílt Larus Étterem és Rendezvényközpontot.

A Buday Péter nevével fémjelzett étterem ínycsiklandó finger foodokkal, grill pulttal, idény desszertekkel várta a vendégeket; emellett alkoholos és alkoholmentes koktélokkal is hűsíthették magukat a meghívottak. Az eseménynek helyet adó teraszon smink- és fotósarok is helyet kapott, a jó hangulatról pedig - a gasztronómiai élvezetek mellett - DJ gondoskodott.

Az estet csak néhány "vendég" zavarta meg, akik botrányos viselkedésükkel hívták fel magukra a figyelmet - hamar kiderült azonban, hogy egy flash mob produkció szereplői néhány beépített pincérrel, szakáccsal, parkban futó lánnyal együtt. A táncprodukció után ismét a koktéloké és a DJ-é volt a főszerep, a táncteret az "igazi" vendégek vették birtokukba. Több mint százan vettek részt a Confhotel partyján, a "kemény mag" hajnalig ropta a táncot. Az eseményen készült fényképek a Confhotel Facebook oldalán láthatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://event.blog.hu/api/trackback/id/tr513087132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása